Ensted Havn

Aabenraa Havn er et vigtigt transportknudepunkt – både lokalt, nationalt og internationalt. Vi udbygger vores position som attraktiv erhvervshavn, hvilket købet af Aabenraa Industrihavn understøtter. Med købet af 155.000 m2 havnenært areal ved Ensted Havn, åbners der op for nye muligheder, som skal understøtte den positive udvikling vi oplever.

Med området ved Ensted havn, kan vi tilbyde attraktive arealer og faciliteter til både nuværende samt nye kunder; lagerhaller, opvarmede lagerhaller, værkstedsfaciliteter med traverskraner, store haller med 11 meters arbejdshøjde, administrationsbygninger med fleksibel indretningsmuligheder, arealer til oplag og opførsel af nye bygninger. Herudover er der mulighed for, at gøre brug af Aabenraa Havns 2 Liebherr havnemobilkraner med en løftekapacitet på op til 248 tons i samløft.

Med mulighed for at benytte Aabenraa Havns faciliteter, den fordelagtige placering tæt på motorvejen til både resten af Danmark og Tyskland og nye muligheder for at skabe mere udvikling på Aabenraa Havn og Ensted Havn, glæder vi os til at gå nye tider i møde og fortsætte rollen som vækstgenerator i den sydlige del af Danmark og nordlige del af Tyskland.

Velkommen til Ensted Havn.

Kul på Ensted Havn

 

 

 

 

 

 

Ensted

 

Informationsfolder om Aabenraa Industrihavn

 

aabenraa havn industrihavn

 

PRÆSENTATIONSFILM II FRA RIMECO A/S

Rimeco har lavet endnu en flot film, hvor man på nært hold kan følge nedbrydningsarbejdet på Ensted Havn.

Se mere her:

 

PRÆSENTATIONSFILM I FRA RIMECO A/S

Rimeco har lavet en flot film, hvor man på nært hold kan følge nedbrydningsarbejdet på Ensted Havn.

Se mere her:

Video-Rimeco

 

STATUS FRA RIMECO A/S, nuværende ejer af Aabenraa Industrihavn: September 2016

Rimeco arbejder på højtryk med nedbrydningen af EV Blok 2 på Enstedværket. Facaderne på blokken er ved at blive revet ned, hvilket giver et tydeligt indblik i, hvor langt de er i nedrivningsprocessen.
Hidtil er det kun maskinerne og affaldet der har vidnet om, at der rives ned idet det primært er inde i bygningen nedrivningen er foregået. Med de nu nedrevne facader, er der ikke nogen tvivl om, at Blok 2 snart er historie.

I uge 38 var den 126 meter høje skorsten brudt ned med 15 meter, og vi kan oplyse om, at der cirka brydes 3 meter ned pr. dag. Skorstenen brydes ned ved, at man fjerner yderste lag og herefter inderste lag, og så arbejder man sig gradvist nedad.  

 img_3787  img_3797

 img_3817  img_3850

 img_3856  img_3860

 

STATUS FRA RIMECO A/S, nuværende ejer af Aabenraa Industrihavn: Juli 2016

Byggepladsen på Aabenraa Industrihavn mobiliseres i disse uger, og den ca. 90 m høje kran til nedbrydningsarbejdet er netop blevet gjort klar. Nedrivningsarbejdet vil for alvor går i gang i løbet af august måned, og vi ser meget frem til projektet:

4

2 3

 

STATUS FRA RIMECO A/S, nuværende ejer af Aabenraa Industrihavn: Maj 2016

Der er i mellemtiden blevet etableret ISPS-hegn og porte på pladsen, som afgrænser matriklerne mellem Vattenfall, Dong Energy og Rimeco A/S / Aabenraa Industrihavn, og klargøringen af byggepladsen er i gang. Vi glæder os til at komme i gang med selve nedrivningsarbejdet og vil løbende opdatere med billeder. Her ses aktuelle billeder af området på Enstedværket:

 

 

IMG_9184 IMG_9185

IMG_9188 IMG_9187

IMG_9189 IMG_9191

IMG_9197 IMG_9196

Unavngivet