Aabenraa Havn støtter det lokale foreningsliv

På Aabenraa Havn bakker vi op om Aabenraas flere hundrede frivillige foreninger og klubber, for de er den lim, der får et stærkt lokalsamfund til at hænge sammen. To gange om året uddeler vi 15.000 kr. fordelt på en eller flere foreninger, der gør en forskel i Aabenraa kommune.

Det eneste krav er, at foreningen eller klubben skal være hjemhørende i Aabenraa Kommune og være drevet af frivillige kræfter. Der kan søges om max.15.000 kr. Som regel deles beløbet mellem flere foreninger, der har brug for en håndsrækning. Det kan f.eks. være til et særligt arrangement, et projekt, nye spilletrøjer, redskaber eller andet udstyr.

Nedenstående billeder viser nogle af de klubber og foreninger, der har modtaget sponsorstøtte fra Aabenraa Havn. Ved sidste uddeling har vi bl.a. støttet fodbold i Ensted IF med nye træningssæt og nye spillertrøjer og Aabenraa Windsurfing Club med nye sko og våddragter.

Benyt nedenstående formular til at søge om sponsorstøtte fra Aabenraa Havn. Der er ansøgningsfrist tirsdag den 24. oktober 2023 kl. 12.00. Dem der modtager støtte får besked i uge 43.

Ansøg om sponsorat

Info om foreningen

Adresse

Info om ansøger

Navn

Info om ansøgning