Om os

IMG_4348_CC

Aabenraa Havn er én af Danmarks 20.største erhvervshavne og er en markedsorienteret havnevirksomhed, der målretter sine produkter mod kundernes behov.

Aabenraa Havn er en kommunal selvstyrehavn og er reguleret af den til enhver tid gældende "Lov om havne". Havnen drives som en selvstændig virksomhed med egen bestyrelse, ledelse og økonomi.

Hos Aabenraa Havn bliver faciliteter, trafikforhold og services løbende udviklet og forbedret, så havnen altid er på forkant med kundernes behov.
Aabenraa Havn er den dybeste offentlige danske trafikhavn i den vestlige del af Østersøen, tæt på det europæiske motorvejsnet. Havnen fungerer som ind- og udskibningshavn for hele Østersøen og indgår i attraktive transportkoncepter i kombination med landevejstrafikken til og fra det øvrige Europa.

Aabenraa Havn har stor betydning for beskæftigelsen i regionen. Således viser den seneste undersøgelse fra 2013, at havnen direkte og afledt skaber over 1.800 arbejdspladser i regionen og at disse arbejdspladser betaler over 300 mio. kroner i skat. Over for disse arbejdspladser har vi en forpligtigelse til at fortsætte med, at tiltrække aktiviteter og skabe vækst samt arbejdspladser. Som ansat ved Aabenraa Havn skal du derfor altid huske på, at din indsats betyder meget for både den enkelte kunde men også for hele vores region.

Aabenraa Havn har et stærkt netværk, og et bredt udvalg af transportrelaterede virksomheder er i dag repræsenteret på havneområdet. Havnen tilbyder også fordelagtige logistikløsninger i samarbejde med Padborg Transportcenter, der er placeret ved motorvej E45 ved den dansk-tyske grænse. Transportcentret har bred erfaring i kombinerede sø- og landstransporter, og virksomhederne har daglige afgange til hele Europa med alle typer gods. I forhold til godstransporten mellem Danmark og Tyskland har Aabenraa Havn i øvrigt den fordel, at havnen er et alternativ til de tættrafikerede tyske veje.

Vi holder dine data private og deler kun dine data med tredjeparter, der gør denne service mulig. Læs hele vores privatlivspolitik.