Økonomi- og administrationschef

Aabenraa Havn står over for betydelige vækst- og udviklings-muligheder nu og i de kommende år. Havnens nuværende kunder og deres forretning udvikler sig, og det stiller krav til havnen som forudsætningsskaber for deres succes på markedet.

I løbet af de kommende år overtager havnen det fulde ejerskab af arealerne ved det tidligere Enstedværk. Konkret betyder det en fordobling af havnens areal samt en mangedobling af havnens bygningsmasse. Det stiller krav til havnen, dens ledere og medarbejdere om at agere professionelt og proaktivt både over for de nuværende og kommende kunder.

Kan du se dig selv bidrage til denne udvikling og sætte en ambitiøs retning for, hvordan Aabenraa Havns økonomi og administration skal udvikle sig i fremtiden, er du muligvis den kommende økonomi- og administrationschef. Du er analytisk og strategisk tænkende og har en god forståelse for samspillet mellem drift og administration. Du kan udforme skarpe og gennem­arbejdede analyser og business cases, som du samtidig har forholdt dig kritisk til, samt formidle dem med stor præcision og professionalisme. Du tør vælge retning og stå på mål for dit valg. Du kan ikke acceptere middelmådighed og sætter barren højt i alle dine leverancer. Du gør, hvad du siger, og du siger, hvad du gør.

Du bliver en central drivkraft i udvikling af samarbejdet med nuværende og kommende kunder i tæt samspil med direktøren, driftschefen samt økonomi- og administrationschefen. Et samarbejde, der bliver dynamisk, tæt og kontinuerligt, når der arbejdes med udvikling af skarpe og velgennemarbejdede business cases, foretages økonomiske analyser og konsekvensberegninger, etableres professionelle og troværdige relationer til kunder, indgås kontrakter samt foretages større investeringer.

Økonomi- og administrationschefen refererer til direktøren og er den primært ansvarlige for virksomhedens økonomi og har som sin hovedopgave at sikre en optimal styring af havnens økonomi. Det indebærer først og fremmest at skabe en sund økonomisk balance, som gør det muligt at foretage de investeringer, der skal fremtidssikre havnen. Du arbejder også tæt sammen med drifts- og økonomiassistenten, og du er ansvarlig for at skabe et konstruktivt og givende samarbejde, der kan sikre høj trivsel og personlig udvikling for begge parter.

Du inviteres til at blive en del af en virksomhed med 11 personligt engagerede ledere og medarbejdere, der lykkes med at nå de ønskede mål og resultater ved at løfte i flok. Aabenraa Havn er en virksomhed, der tager deres samfundsansvar alvorligt, og som hver dag arbejder for at skabe en livgivende havn til glæde for alle i lokalsamfundet og en motor for sund vækst og mange gode arbejdspladser.

Læs meget mere om ansættelses­processen i det uddybende notat her

Ansøgningsfristen udløber den 4. maj 2020 kl. 10.00.