Camilla vil udvikle Aabenraa og havnen

Ny executive assistant på Aabenraa Havn, 34-årige Camilla Refshauge Hansen, har valgt, at både karrieren og familielivet skal være i Aabenraa. Hun er en af de mange unge sønderjyder, der er vendt hjem igen efter endt uddannelse for at stifte familie og dyrke karrieren. For i Aabenraa er der både muligheder og plads til, at det kan gå hånd i hånd. 

 

Camilla Refshauge Hansen er netop tiltrådt en nyoprettet stilling som executive assistant på Aabenraa Havn. På havnen skal hun støtte op om både direktionen, det administrative team og den rivende udvikling, som havnen befinder sig i inden for såvel den traditionelle havnedrift som de nye grønne forretningsområder som f.eks. PtX og udskibning af havvindmøllekomponenter. Det er en stilling, der passer som hånd i handske til den unge sønderjyde.

 

– For mig er det rigtig fedt at få lov til at gøre en forskel for en lokal virksomhed. Havnen er utrolig spændende, og både privat og arbejdsmæssigt har den selvfølgelig altid været i min bevidsthed, da jeg er født og opvokset i Aabenraa og kun har været væk i forbindelse med min uddannelse, siger Camilla Refshauge Hansen.

 

Fokus på forretningsudvikling

Camilla Refshauge Hansen er uddannet cand. merc. i international virksomhedsudvikling, og i de seneste syv år har hun været ansat i Business Aabenraa først som kommunikations- og projektmedarbejder og siden som netværks- og eventkonsulent. At udvikle Aabenraa og områdets erhvervsliv er derfor på ingen måde fremmed for Camilla Refshauge Hansen, der også har siddet i bestyrelsen for LAG Sønderborg-Aabenraa og været projektmedarbejder ved Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse ved Syddansk Universitet.

 

– På Aabenraa Havn tænkes der i fremtid og forretningsudvikling, og udviklingen går særlig stærkt i disse år. Så for mig er det et rigtig godt match, da jeg får mulighed for at sætte alle mine kompetencer i spil, ikke mindst inden for forretningsudvikling. Jeg glæder mig til at være med til at udvikle og professionalisere arbejdsgange og til de mange spændende projekter og udviklingsplaner, der er på havnen. Det er fedt, at vi har den slags karrieremuligheder lige her i Aabenraa, fordi vi har Sønderjyllands eneste erhvervshavn, siger Camilla Refshauge Hansen.

 

Den rette balance

For Camilla Refshauge Hansen, der kalder sig selv Aabenraa-pige til fingerspidserne, er det dog ligeså vigtigt, at karrieren og familielivet kan gå hånd i hånd. Hun er nemlig mor til to små børn på et og tre år og et stort familiemenneske.

 

– Det er vigtigt med en god og sund work-life balance, og rammerne i Aabenraa er attraktive for en børnefamilie som min. Samtidig bor vi tæt på min familie og den hjælp, det altid er rart at kunne få som småbørnsforældre. Jeg prioriterer tiden med mine børn og på at være der for dem. Og så er det jo skønt at bo i et område, der giver masser af muligheder for at lave sjove ting med dem som svømmehal, legepladser og ture i naturen, slutter Camilla Refshauge Hansen.

 

For yderligere information kontakt venligt havnedirektør Henrik Thykjær på mobil 21 29 47 90 eller executive assistant Camilla Refshauge Hansen på mobil 40 17 52 55.